Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (HD)

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ), ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

2 σχόλια:

  1. Προσέξτε ανάμεσα στα πλάνα πλησιάζοντας στο τέλος - ομολογώ την 'πάτησα΄ και προσωπικά, με το εν λόγω video- και βγάλτε τα ΔΙΚΑ σας συμπεράσματα! Παρατηρήστε συνειδητά πώς 'εμφυτεύουν' έντεχνα τη λάσπη, κατευθύνοντάς τη και σε στοχευμένους επώνυμους τώρα- στην προκειμένη περίπτωση κρίνοντας συλλήβδην άτομα ενός επαγγελματικού κλάδου ο οποίος -θα πρέπει να παραδεχτώ- ως επί το πλείστον πρόσκειται στους πολιτικάντηδες και τα υπόλοιπα λαμόγια που λυμαίνονται τη χώρα μας...

    Αυτό είναι ίσως το νέο πρόσωπο του σύγχρονου λαϊκισμού/είτε της προπαγάνδας- που απλώνεται σαν θανατηφόρα γρίπη όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, καθώς η ένδεια σε συνδυασμό με την έλλειψη αξιών εξαθλιώνουν όλο και περισσότερο στην ελληνική κοινωνία, και η (διανοητική) κρίση των πολιτών αμβλύνεται, πνεύματα να 'θολώνουν' και γίνονται ευκολότερα 'διαχειρίσιμα' από τους επιτήδειους... (Αυτό που θα πρότεινα έτσι, είναι η εγρήγορση ΚΑΙ ως προς την πληροφόρησή μας - δεν είναι δύσκολο να ερευνούμε οι ίδιοι μερικά πράγματα, και να μη γινόμαστε έρμαια των διάφορων σκουπιδιών που ο καθένας μπορεί σήμερα να σερβίρει πανεύκολα κι ανέξοδα, ρίχνοντάς τα απλά στην αχανή θάλασσα του διαδικτύου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υποστήριξα ότι ο Λαζόπουλος (όπως και πολλοί άλλοι) δεν λαικίζει φίλε μου.Αλλά το ό,τι τα μμε ελέγχονται από επιχειρηματίες παίζοντας τον αποχαυνωτικό και εξημερωτικό τους ρόλο είναι γνωστό σε αρκετούς πλέον ανθρώπους. Σε όλα τα άλλα που γράφεις δεν έχω παρά να συμφωνήσω.Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή