Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Το VETO της φρίκης

ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

2 σχόλια:

  1. Κατι δεν μου αρεσει εδω,και πως μπορει κανεις να ειναι σιγουρος οτι το εκανε αυτος που τον κατηγορουν?Αποκλειεται δηλαδη να ειναι προβοκατσια?Μονο ο οχλος βγαζει βιαστικα συμπερασματα.Μην πατε εκει που σας οδηγουν,κριτικο πνευμα και καλη μνημη ειναι απαραιτητα,η αγνοια σκοτωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ενδεχόμενο να αναλάβουν τα ηνία της χώρας οι Αμερικάνοι,οι Ισραηλινοί και οι πολυεθνικές σε μία πτώση του Άσαντ είναι ορατό και δεν πρέπει να χαιρόμαστε με αυτό.Σίγουρα όμως το σημερινό καθεστώς στη Συρία δεν είναι και καμία αθώα περιστέρα.Ας πάρουμε π.χ τη Λιβύη.
    Ναι,μετά την πτώση του Καντάφι συνεχίζονται οι βιαιότητες.Ναι, οι πολυεθνικές απλώνουν τα δίχτυα τους στη Λιβύη. Αυτό δε σημαίνει όμως πως ο Καντάφι δεν ήταν δικτάτορας. Στο μπλογκ αυτό αποκαλύπτω τη βία των καταπιεστών χωρίς να γίνονται διακρίσεις.Το ίδιο έκανα και με βίντεο φρικαλεοτήτων Αμερικάνων στρατιωτών. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι προβοκάτσια ή όχι. Ο καθένας το βλέπει και βγάζει τα συμπεράσματα του.Πάντως ως μπλόγκερ έχω βρει σε αρκετές αξιόπιστες πηγές ότι ασκείται βία από το καθεστώς.Δεν μπορώ να είμαι στη Συρία, μπορώ όμως να διασταυρώνω πληροφορίες από διάφορες πηγές.Μία καλή ανάρτηση για τη Συρία που έχω βάλει στο παρελθόν είναι αυτή
    http://trelo-alogo.blogspot.com/2011/12/blog-post_7893.html
    Η ταξική πλευρά είναι που με ενδιαφέρει και όχι τόσο τα συμφέροντα δύο αντιμαχόμενων υπερδυνάμεων. Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή