Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σιφωνιός (προσκείμενος στο ΚΚΕ) μπάζει τους μαχαιροβγάλτες στο εργατικό κίνημα

Απολαύστε την επίσκεψη των Νεοναζί μαχαιροβγαλτών της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Χαλυβουργία κατά τη διάρκεια της οποίας τους χειροκροτά και χαιρετίζει ο προσκείμενος στο ΚΚΕ Σιφωνιός. Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε στον Περισσό.
Οι υπόλοιποι στο βίντεο, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης, πρωτοπαλίκαρα νεοναζί και μαχαιροβγάλτες στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού. Το βρήκα στο athens indymedia.
 Είναι απαράδεκτο οτι το Σωματείο τους δέχτηκε και δεν τους πέταξε έξω με τις κλωτσιές!Ταξική πάλη με συμπαραστάτη το σκληρότερο και χυδαιότερο κομμάτι της Αστικής τάξης μόνο οι Σταλινικοί το δέχονται.Ντροπή τους.Περισσότερα εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1379699

5 σχόλια:

  1. Από ένα λάθος ενός ταλαιπωρημένου απεργού δεν μπορεί κανείς να εξάγει γενικά συμπεράσματα για ολόκληρο κόμμα στο οποίο ανήκει.

    Εν πάσει περιπτώσει, τα "μαγείρεψε" Η Χρυσή Αυγή όπως τη συμφέρει.

    Ψάχτο καλύτερα το θέμα.

    Εγώ είμαι απολύτως ανένταχτος και στον "ιερό πόλεμο" ανάμεσα σε αναρχικούς και ΚΚΕ αρνούμαι να στηρίξω τη μία πλευρά. Σταλινικές νοοτροπίες βλέπω ΚΑΙ στις δύο πλευρές, αν και διαφορετικά εκφρασμένες.

    Ως γνωστόν ο επώνυμος και σοβαρός μαρξιστής-λενινιστής Γιώργος Ρούσης αναγκάστηκε να φύγει από το ΚΚΕ μετά από εκείνο το συνέδριο όπου "αποκαταστήθηκε ο Στάλιν", αλλά και πάλι είναι λάθος να ταυτίζουμε Στάλιν με ΚΚΕ. Κάποτε πρέπει και η βάση του κόμματος να αλλάξει την ηγεσία, και μια τέτοια στάση δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

    Περί σταλινισμού άρχισα να μπλογκάρω εδώ
    http://stalinreloaded.wordpress.com/about/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι απλά ένα λάθος όπως λες.Αν για μερικά πακέτα μακαρόνια και λίγα κουτιά γάλα χειροκροτάς φασίστες-μαχαιροβγάλτες δεν είσαι αγωνιστής αλλά ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι.Φαι απο χέρια ανθρώπων που κυνηγούν,κακοποιούν και σκοτώνουν ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί είναι μετανάστες,δεν τρως,προτιμάς να πεθάνεις απο την πείνα.Πίστεψε με, το έχω ψάξει το θέμα.Το ΚΚΕ έχει κάνει πολλά,δεν είναι αυτό απλά ένα άτυχο περιστατικό.Τον οκτώβρη κατέβασε τους κρανοφόρους-παλουκοφόρους του στη βουλή με πλάτη τα ματ και πρόσωπο προς τον λαό.Και η λίστα δεν τελειώνει εκεί.Αν όλα αυτά τα έβλεπαν οι παλαιοί κομμουνιστές που πολέμησαν το ναζισμό θα έτριζαν τα κόκκαλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Χρυσή Αυγή είχε εκδόσει πύρινη (πυρίκαυλη μάλλον -χεχε) ανακοίνωση _κατά_ των απεργών, πριν λίγο καιρό, κι εκείνο το κωλόπαιδο που είπε στο βίντεο ότι "σας στηριξαμε από την πρώτη στιγμή" φυσικά έλεγε ασύστολα ψεύδη. Μόνο που... η ομιλία του Σιφωνιού δεν παρουσιάστηκε όλη κι υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι ξέχεσε κανονικά τα χρυσαύγουλα, στη συνέχεια. Δεν ξέρω αν λένε κι αυτοί ψέματα, αλλά χλωμό το βλέπω. Τέλος υπάρχουν και μαρτυρίες ότι 1-2 χρυσαυγίτες βρίσκονται και ανάμεσα στους απεργούς και είναι εκείνοι που φταίνε. Ψάχτο κι αυτό.

    Το "έχει κάνει πολλά το ΚΚΕ" δεν μου λέει πολλά. Στις 20 Οκτώβρη πάντως δέχτηκε κοτρώνες επί αρκετή ώρα πριν κυνηγήσει άσχημα το μικρό πλήθος που τις έριχνε. Μου είναι βαρετό να το ξαναλέω, αλλά η ρίξη μολότωφ σε αθωράκιστο πλήθος (έστω και με κράνη) είναι δολοφονική ενέργεια. Εκείνοι που το έκαναν έδωσαν δικαίωμα σε φανατικούς του ΚΚΕ να μας... πρήζουν τ' αρχίδια 20 χρόνια. ΔΕΝ θα συζητήσω μαζί σου το θέμα γιατί θάχεις μπουχτίσει κι εσύ, ό,τι κι αν πιστεύεις.

    Για τα χειρότερα λάθη του ΚΚΕ πιστεύω ότι φταίνε κάποιοι _συγκεκριμμένοι_ άνθρωποι με παρανοϊκή νοοτροπία (και η παράνοια είναι στην καρδιά του σταλινισμού). Εγινα κι εγώ στόχος μερικών τέτοιων ανθρώπων αλλά... που είναι wannabe μέλη του ΚΚΕ, όχι _ακόμη_ μέλη του (χαχαχα). Δηλαδή του Προφήτη Αντωνίου του Οσιομάρτυρα (ΕΝΑΣ είναι ο Θεός, ο Λένιν, και ο Αντώνιος είναι ο Προφήτης του, ο προστάτης και του Αγίου Τάκη του Φωτισμένου, του "Μετανοείτε Γκεμπελίσκοι" -χαχαχα).

    Σε έχουν βάλει στόχο, για τσουβάλιασμα, μαζί με τη νέα... "συνωμοσία εναντίον του ΚΚΕ". Δες ποστ σε "Lenin Reloaded" και "e-globbing" (blogspot).
    Οσο για μένα, επειδή έκανα τρία κλικ διαδοχικά στο google (ενώ επιτρέπουν μόνο δύο), είμαι ένας "ξεδιάντροπος νεο-δοσίλογος που νομιμοποιεί τα επιχειρήματα του θρασύδειλου καταδοτισμού, κοντολογίς, ένας χαφιές κι ένας άνθρωπος του ιντερνετικού υποκόσμου' (Σύμφωνα με τον προφήτη Αντώνιο).

    Μόνο που... δεν χαρίζω κάστανα σε ΚΑΝΕΝΑ είδος σταλινισμού, ακόμη και μέσα στο χώρο των α/α.

    Αυτή η παρανοϊκή πανούκλα που έχει ξεκινήσει και φανατίζει τους πάντες, πρέπει να σταματήσει κάποτε. Ο Γιώργος Ρούσης έγραψε ένα βιβλίο για την προσέγγιση αναρχικών και κομμουνιστών που διαβάζω. ΑΥΤΟΣ είναι το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η "πύρινη ανακοίνωση της Χ.Α. κατά των απεργών", υπάρχει κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nomadicuniversality κάνε copy paste αυτή τη διεύθυνση http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2012/01/blog-post_12.html και δες την υποκρισία των χρυσών αυγών.

    OMADEON το θέμα του οκτώβρη το είχα εξαντλήσει τότε στο μπογκ με πολλές αναρτήσεις που μπορείς να τις δεις όποτε θέλεις.To ότι με έχουν βάλει στόχο σε κάποια μπλογκ για τσουβάλιασμα δεν με απασχολεί καθόλου.Σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως.Αναρχία είναι στην ουσία ο ελευθεριακός κομμουνισμός.Και οι αναρχικοί και οικομμουνιστές έχουν ως στόχο την αταξική κοινωνία. Η διαφορά τους είναι στο πως θα φτάσουμε σε αυτήν.Οι κομμουνιστές υποστηρίζουν ότι χρειάζεται ένας γραφειοκρατικός και εξουσιαστικός μηχανισμός μέχρι να αυτοκαταργηθεί ενώ η αναρχικοί αρνούνται αυτό το στάδιο.Αν κρίνουμε από την ιστορία σε αυτό ακριβώς το στάδιο είναι που δεν αυτοκαταργούνται αυτοί οι μηχανισμοί αλλά παίρνουν απλά τη θέση των παλαιών εξουσιαστικών μορφωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή