Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Όλοι και όλες σήμερα στη συγκέντρωση που καλεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

O Συντονισμός «δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε», καθώς και δεκάδες σωματεία, κινήσεις λαϊκές συνελεύσεις στο Μετρό «Εθνική Άμυνα» στις 6.00 μ.μ.
Η νέα κυβέρνηση έδειξε πολύ γρήγορα το μαύρο της πρόσωπο: η βάρβαρη πολιτική για τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα πάει χέρι-χέρι με τη βίαιη καταστολή των αγώνων.
Σήμερα το πρωί τα ΜΑΤ υλοποίησαν την «παραγγελία» της κυβέρνησης και εισέβαλλαν στο κατειλημμένο κτίριο της ΔΕΗ στη Μεσογείων συλλαμβάνοντας 13 από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και τους συμπαραστάτες τους αγωνιστές που βρίσκονταν εκεί.
Η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στη Δ/νση Πληροφορικής, είναι μια άμεση αντίδραση των εργαζομένων απέναντι στην κατάφορα άδικη πολιτική των «χαρατσιών». Έρχεται να συνδεθεί με την αλυσίδα των ποικιλόμορφων κινητοποιήσεων σωματείων, επιτροπών, συνελεύσεων, δημοτικών κινήσεων που οργανώνουν τις αντιστάσεις απέναντι στον παραλογισμό των «χαρατσιών».
Γι΄ αυτό το λόγο η υπόθεση της στήριξης της κατάληψης των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι υπόθεση όλων μας.
Ο αυταρχισμός και η καταστολή της πραξικοπηματικής κυβέρνησης δε θα κάμψουν τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας.
Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες.
Δεν πληρώνουμε γιατί δε χρωστάμε.
Καμία θυσία για τις τράπεζες, τις αγορές, το ευρώ.
ΠΗΓΗ http://www.dea.org.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου